luni, 27 octombrie 2008

Capsula de slabit Arp Farm

Capsula de slabit Arp Farm este aproape identica cu capsula de slabit chinezeasca, cele doua capsule de slabit avand cam aceleasi ingrediente. Cei de la Arp Farm , importatorii capsulei de slabit spun despre capsula lor ca este 100% naturala. Capsula de slabit de la Arp Farm este compusa din : nuca koncing, fruct de garcinia, mere, kiwi, glucomanani, extract de radacina de tapinambur, extract de discorea esculenta. Cei de la Arp Farm spun ca au un produs natural total lipsit de toxicitate si efecte secundare. Produsul din ingrediente naturala are ca efecte scaderea apetitului si a senzatiei de satietate. Produsul este un supliment alimentar insa un inlocuieste o dieta echilibrata. Este recomandat folosirea capsulei de slabit de la Arp Farm pentru o perioada de maxim 6 luni dupa care trebuie facuta o pauza de 3 luni.

2 comentarii:

Madutza spunea...

Eu am slabit cu Arpfarm, dar am nimerit sa primesc niste cutii cu prosdusul original. Oricum, am slebit incetisor si m-am ingrasat relativ repede la loc (nu am tinut si nu tin dieta de nici un fel si sunt si maaaaare gurmanda :D ).
Problema la aceste produse este ca nu mai stii de unde sa iei ca sa nu dai de falsuri :(
Cel mai mult am slabit si a tinut si extrem de mult pana am stricat-o iar cand am folosit ss, dar o singura data am dat de formula originala si am vazut cum e. Am pastrat o pastila si mereu cand am vrut sa mai iau comparam continutul si aspectul (nu am mai gasit aceeasi compozitie si am renuntat)

Anonim spunea...

Am luat pastila 3 zile si am slabit 2 kg.In ultima noapte am avut o stare de agitatie si frisoane care au tinut cateva ore.